Translate

вторник, 6 януари 2015 г.

10 съвета за по- дълготраен грим

Здравейте ;)

Днес ще ви предложа няколко съвета, които ще ви помогнат да запазите грима си за повече време. Ежедневният грим е лек и не толкова траен, но когато искаме да изглеждаме перфектни за специален повод е важно да следваме тези стъпки:


1. Подготовка на кожата- тя трябва да е добре почистена и тонизирана. Не пренебрегвайте тоника, той спомага за свиването на порите и почистването в дълбочина...

2. Хидратацията- задължителна!- Важно е да подберете крема, който е подходящ за вашия тип кожа. Когато кожата е хидратирана и мека, грима се запазва по- дълго и е по- равномерен. Аз използвам и хидратиращ серум преди крема и кожата става наистина приятна и "захваща" по- лесно...


3. Не, на сухите устниАко те са сухи или напукани, червилото няма да се задържи дълго на тях. Хубаво е веднъж седмично да си правите пилинг за устни. Освен това е желателно вечер преди сън и сутрин преди да излезете, да сложите балсам за устни, за да ги запазите меки. Може и Нежна грижа, ползвате ли го? Аз го обожавам, очаквайте го скоро и с аромат на рози...




4. Инвестирайте в качествена козметика- Има значение каква е основата за грим и пудрата ни. Аз съм ползвала различни, в момента използвам пудрата от серията The One на Орифлейм, защото е компактна и матира перфектно. Разбира се тук е важно и какъв тип е кожата ви...

5. Напудрете леко клепачите- Това е хитринка, която аз лично ползвам, имам паднал клепач и по този начин сенките издържат повече време без да се съберат в гънките.




6. Малко Фон дьо тен на устните- За по- добър цвят и издръжливост. Хубаво е и да се ползва молив за устни, определено повишава добрия ефект. 

7. Очна линия вместо молив за очи- Когато имам повод, на който трябва да изглеждам чудесно, винаги използвам очна линия. Имам различни цветове- кафява, черна, зелена и погледа остава неустоим :)




8. Не забравяйте веждите-  Моят фаворит е комплект за вежди на Орифлейм с два цвята и гел за фиксиране, но ако предпочитате молив, внимавайте да не прекалите. И още нещо, молива може много по- лесно да се размаже и развали рамката на окото!

9. Червило вместо гланц- Когато искаме трайност червилото е за предпочитане, ако е матово, то е още по- издържливо. С гланца  може да направим ефект на края като сложим малко в средата за разкош и блясък.




10. Използвайте Фон  дьо тен вместо ВВ крем- Знам, че много жени вече предпочитат ВВ и СС вариантите, но когато искате дълготрайност изберете  ФДТ. Ето и моят вариант - Everlasting The One на Орифлейм, който освен, че е с дълготраен ефект  е и много лек :)




 А сега може да го вземете с ваучер за 5.90 лв. - наистина перфектна оферта...

За повече информация и поръчки пишете ми на:
nadia.barbova@gmail.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар