Translate

събота, 27 септември 2014 г.

5 - те правила на червилото за устни :)


Здравейте :)

Знаете ли, че устните са в Топ  5 от най- харесваните части на женското тяло. Не случайно, много дами си правят корекции с цел желаната форма и обем. Но днес ще си говорим за естествения начин да ги направите перфектни, а именно с ефекта на червилото.



1. Изберете устните като акцент- Хубаво е или очите или устните да са основния фокус на лицето. Не е желателно да са и двете едновременно. Когато червилото е по- ярко, нека очите са с пастелни нюанси или за вечерен грим, може лека очна линия.



2. Нанасянето започва от центъра- Така ще си спестите грешки при оформянето на контурите и по- лесно ще разнесете червилото от центъра на устните към краищата!



3. Малко блясък за голям ефект- Хубаво е когато сте нанесли червилото да сложите леко блясък в средата на долната устна, така ще ги направите още по- сочни и примамливи :)



4. Молива за устни- Ако го използвате, нека той да е най- много един тон по- тъмен от червилото или същия цвят. Знаем как изглежда когато контраста е голям... И още може да го използвате за леки корекции, но не и да оформите изцяло нови контури. Много често се използва телесен цвят и се нанася по края на контура, ако искаме повече обем.



5. Внимавайте с червеното-  Няма по- секси от червената класика, но много внимавайте какъв нюанс ще изберете. Експериментирайте вкъщи с различни цветове и открийте кой е вашия нюанс червило. Не всичко, което е модерно ни отива и не трябва да изневеряваме на стила си. А специално за червеното, трябва да имате подредени, бели зъби и хубави извивки на устните, за да изглежда наистина подчертаващо вашата красота :)



А пробвали ли сте червилата на Орифлейм ? Наистина много нюанси, за всеки вкус и тип...



Няма коментари:

Публикуване на коментар