Translate

неделя, 19 януари 2014 г.

Ecobeаuty- бестселърът на Орифлейм

Екобюти от Орифлейм
 Сега може да имате всичко – високо качество, натурални продукти със слабо влияние върху околната среда. Продукти, които дават изумителни резултати ден след ден и са толкова грижовни към природата, колкото са към вас и вашата кожа.
Затова си и Орифлейм си партнира с 4 организации, отдадени на социална отговорност, естествената грижа и опазване на околната среда, за да се гарантира, че::
  • Минимум 95% от съставките са естествени произведени от лесно проследяеми, възобновяеми и устойчиви източници.
  • Формулите на продуктите не съдържат съставки от животински източници, парабени, силикон, минерални масла и синтетични аромати.
  • Суровите материали са добити отговорно и допринасят за подобряване условията на живот и работата на местните производители в развиващите се страни.
  • Опаковките са произведени от &100%  рециклируеми материали.
  • Хартията, използвана за опаковките е от отговорно отглеждани гори.


Fairtrade International (FLO) е организация-майка, която създава стандартите Fairtrade и подкрепя производителите Fairtrade. FLO-CERT е независима сертифицираща организация, която проверява производителите и търговците, за да се увери, че те спазват стандартите Fairtrade. Fairtrade означава по-честни бизнес условия и възможности за производителите в развиващите се страни, за да инвестират в своя бизнес и общности за по-добро бъдеще.
Посетете www.info.fairtrade.net
В сърцето на философията на Орифлейм дълбоко е заложена грижата за природата. Уважаването на природата означава винаги когато е възможно да се използват съставки от възобновяеми растителни източници, безопасни за околната среда.
Сертификатът Ecocert гарантира, че естествените и органичните съставки в  сертифицираните продукти на Орифлейм са добити по начин, с който се възобновяват растителните източници. Сертифицираните продукти съдържат минимум 95% съставки с натурален произход, с 50% сертифицирани, органични съставки, и 5% от цялата формула от органични растителни източници.
Грижата за животните винаги е била основно правило  в Орифлейм. Никога не се извършват тестове върху животни и не се използват никакви съставки, извличани от мъртви животни. Със сертификата на Веган организацията вие може да използвате нашите продукти спокойно с ясното съзнание, че нито едно животно не е било наранено.
Орифлейм се бори да осигури минимално влияние върху околната среда. Следователно, когато е възможно се използва хартия, отглеждана от горски масиви, сертифицирани от FSC. Нейният сертификат гарантира дългосрочни доставки на дървен материал, докато се защитават горите, техното био разнообразие и горските работници. Горите FSC се управляват, така че да изпълняват социалните, икономичски и екологични нужди на настоящите и бъдещи поколения.

Само този каталог до 26.01- с покупката на продукт от серия Екобюти, взимате като Подарък околоочния крем!!!
Ето и линка към продуктите:
http://bg.oriflame.com/products/product-list.jhtml?prodCat=skincare&brandCat=scecobeauty




Няма коментари:

Публикуване на коментар