Translate

петък, 24 януари 2014 г.

Wellness от Орифлейм

Защо имаме нужда от продуктите Wellness?



Хранителните навици на повечето хора - кога и с какво се хранят, как приготвят храната си, големината на порциите и приема на алкохол, се определят повече от социална практика и традиции отколкото от стремежа към оптимално хранене за по-дълъг и здравословен живот. В семействата, където и двамата родители работят, 'удобните' храни (полуготови, обработени храни или готвени ястия от шандовете за бързо хранене) са правопропорционални на пестене на време, но обратнопропорционални на здравето. Нездравословната храна обикновено е и най-евтината, най-богата на калории и бедна на важни хранителни вещества. И за да бъдат нещата още по-зле, те са на всеки ъгъл, за да се противопоставят на свежата, органична и полезна храна. Хранителните изследвания потвърждават, че 90% от хората не приемат минималното пропоръчително количество (500 г) плодове и зеленчуци на ден. На децата на възраст между 4 и 10 години се препоръчват по 400 г, и 90% от тях съшщо не достигат до тази дневна доза плодове и зеленчуци. Възможна причина е, че самите им родители не го правят. За повечето хора е трудно да постигнат диетичен начин на живот, който отговаря на изискванията на техния организъм, без да приемат хранителни добавки за тази цел.
Добавките се препоръчват за хора в определени географски ширини и понякога зависят от расата, пола, възрастта и нивото на активност. 

-          Имаме нужда от най-малко 5 порции зеленчуци и плодове всеки ден. Според някои изследвания дори трябва да ядем повече от това. Освен това, за да си набавите толкова плодове и зеленчуци, изисква доста време и пари, а повечето от нас не желаят да губят време в магазина.
-          Почвата не е достатъчно подхранена в днешно време и дори да ядете много зеленчуци, особено зеленолистни, нямате гаранция, че ще получите всички необходими витамини и минерали.
-          Трудно е да знаем кои храни са добри и кои не. Трябва ни помощ и насоки. Ако използвате продуктите Wellness по правилния начин и четете материалите за Wellness, които ви предлагаме, можете да получите това знание.
-          Готвенето и особено пърженето на храните е друг начин да разрушите хранителния състав на плодовете и зеленчуците.
По начина, по който третираме плодовете и зеленчуците, е необходимо да приемаме хранителни добавки, за да си осигурим оптимално хранене.

Простичко е, но не винаги е лесно да промените живота си. Но вече има и по-кратък път към здравословния начин на живот.
Продуктите Wellness са разработени от водещи шведски учени и професори:
       Комбинираният комплект за жени доказано намалява бръчките и продобрява цялостното състояние на кожата
       Комбинираният комплект за мъже доказано увеличава мускулната сила и издръжливост
       Шейкът «Естествен баланс» е  използван в изследване за загуба на тегло, където средната загуба на тегло на участниците е  9.4 кг за 12 месеца (участниците са следвали методите за загуба на тегло, посочени в Пътна карта Wellness, което включва пиене на Шейк „Естествен баланс” няколко пъти на ден)
Продуктите са:
        Изследвани, проучени и разработени в Швеция
        100% без желатин от свински и говежди произход
        100% без ГМО
 Произведени според най-високите фармацевтични стандарти за качество (GMP)
Ето ключовите предимства на Комбинирания комплект:
Подобрява хидратацията и еластичността на кожата; намалява уврежданията от UV лъчите, фините линии и бръчките
Подпомага имунната система
Подпомага зрението и здравето на очите
Подобрява мускулната сила и издръжливост, намалява възпаленията и болките след тренировка
Добър за ставите и с противовъзпалително действие
Начин на употреба:
Пийте по едно пакетче на ден заедно с храненето. Подходящ за продължителна употреба.
Кой може да приема Комбинирания комплект?
Всеки, който има навършени 12 години.

Няма коментари:

Публикуване на коментар