Translate

четвъртък, 16 януари 2014 г.

Стани консултант на Орифлейм

Орифлейм предлага уникална бизнес-възможност, подходяща за всеки – консултант по красота.
Заради невероятната си гъвкавост на това да бъдеш консултант, Орифлейм подхожда на всеки начин на живот. Това е възможност както за допълнителен доход, така и за кариера на пълен работен ден и финансова независимост.
Без значение дали вече имате друга работа, дали сте студент или гледате децата си вкъщи, вие можете сами да определите работния си ден и да бъдете шеф сам на себе си.
Заплащането в края на месеца зависи изцяло от вас и от това какви усилия сте положили.
Като консултант по красота на Орифлейм имате възможността да се наслаждавате на нашите висококачествени продукти на специални цени и да научавате първи за най-актуалните модни тенденции и новости за красотата.
Консултантите по красота на Орифлейм имат възможност за личностно и професионално израстване чрез нашите обучения и семинари, повечето от които са напълно безплатни.
Работата ви като консултант на Орифлейм ще ви даде възможност да се срещнете с нови хора, да пътувате и да участвате в нашите международни конференции. Ще бъдете наградени за своите постижения.
Без значение дали искате да спечелите допълнителни пари или да изградите свой собствен бизнес - вие можете да се съедините към Орифлейм!  Вие решавате докъде бихте искали да стигнете . Интересували ви как може да се присъединете към моя екип?
Ако е да- до 26.01- таксата регистрация е 7.50 лв (преди беше 15 лв.) и за нея получавате: 
Чанта на Орифлейм; 5 мостри дамски и 5 мостри мъжки аромати; листовка с програма за новорегистрирани; писмо за начален комплект; цветен наръчник на консултанта; настоящ каталог, следващ каталог; заявление за регистрация; форма за поръчка текущ и следващ каталог; лист с контакти, пътеводител в бялата козметика (черно-бял); листовка "Пътят към успеха"; ароматизирани картички за мъжки аромати, ароматизирани картички за дамски аромати;листовка „Път за развитие на директори”.
Последвайте този линк за регистрация и попълнете внимателно
http://bg.oriflame.com/recruits/online-registration-consultant.jhtml
А имате и възможност, да спечелите много допълнителни подаръци :)
Oriflame-standartna-registracia

Няма коментари:

Публикуване на коментар