Translate

понеделник, 14 юли 2014 г.

Валери Афлало- царицата на аксесоарите и дизайна...

Привет :)

Днес ще разгледаме по подробно една интересна личност, която е в сферата на модата и красотата и това е шведската дизайнерка- Валери Афлало.



Valerie Aflalo започва кариерата си като модел на 16 години и става Мис Швеция на 22. Днес тя е една от най- успешните дизайнери в Швеция и бе поканена като моден експерт за Орифлейм- стилист Valerie Aflalo - основател и създател на марката " Valerie ".  Тя е проектирала вече много колекции, една от които е " Stockolm Collection ".



 Партньорството с Valerie е идеално по различни причини. Тя представя уникален стил, който подчертава естествената елегантност и женственост на всяка жена. Работила с много известни стилисти от цял свят, но винаги е мечтаела да притежава собствена марка. След дълги години на доказване и упорита работа в най- известните  къщи Haute Couture Paris, най накрая успя да осъществи мечтата си и да започне свой лейбъл :)
С много страст към това, което прави и желание за успех, тя представя стилна и елегантна колекция със своя типично шведски акцент и закачливост .




Освен в сферата на дизайна, Валери Афлало е и известен блогър в шведското списание- Ladies Värld.
Тя е майка на две прекрасни деца и съчетава всичко успешно.
Обича пастелните цветове и черно- бялата комбинация. Харесва еклектиката и бохо стила и това може да се види понякога в нейните аксесоари :)


А като грим- залага отново на естествено и приятно излъчване с малко очна линия и туш. Блясък на устните, намек за малко руж на скулите и внимава крема й да има SPF фактор за защита. 
Ето един чудесен пример за една успяла жена, която съчетава семейство и кариера и изглежда прекрасно :)

А ето и едни от последните аксесоари за компания Орифлейм...



Няма коментари:

Публикуване на коментар