Translate

сряда, 25 март 2015 г.

Цветни и свежи с Орифлейм ;)

Здравейте,

астрономическата пролет настъпи и в нас се заражда чувството на свежест, ново начало и цветна радост :)


 В моята градинка, пролетта е на пълни обороти, игликите ти пълнят душата с нежни цветове, пчеличките вече се разфучаха и се настройвам за нещо хубаво :)


А аз,  ще ви предам тази приятна емоция с няколко предложения от Орифлейм, за да се заредим всички с цветно настроение и позитивност ;)

1. Цветен акцент с единичните сенки Pure Colour- Ако закупите 2 броя по избор, ги взимате за 3.50 лв всеки. Чудесни цветове и 12 различни варианти :)


2. Новите моливи за очи с метален блясък- Четири нови цвята, които да направят погледа ви уникален, свеж и цветен...На стр. 79, цената им е  5, 90 лв. за клиенти.


3. Цветни и плодови балсамчета за устни-  Хидратиращи балсами с лек блясък и нежен цвят, които миришат страхотно, ммм ;) Само за 3. 90 лв.


4. Разкошен шал Meja- Нежна лила за фон и красиви цветя, ще направят визията ви цветна и закачлива. От полиестер е шала и за 19. 90 лв. Аз вече си го взех и ще се конкурирам с цветята ;) Към него има и лилава малка чанта от изкуствена кожа с дълга дръжка и джобче с цип.


И нека да завършим предложенията с един цветен и лек аромат, представен от Диляна Попова за Орифлейм...

5. Imagination- Виолетка, розов пипер, крушов цвят и водна лилия са част от ароматната пирамида на това пленяващо ухание , което е 50 мл и е на цена от 29. 90 лв. клентска цена...


И не забравяйте:

Животът е платното, ВИЕ сте талантливият художник :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар