Translate

понеделник, 23 март 2015 г.

"Часове по красота" от Орифлейм

Здравейте,

днес ще ви споделя моите впечатление от обучението "Часове по красота" на Орифлейм.
Била съм на него няколко пъти, но въпреки това винаги има какво още да се научи и види, особено когато лектора ни е Кирил Чалъков...


Да чуеш за последните тенденции в грима, най- добрите продукти на Орифлейм и как да се грижим за кожата си, просто супер, ако се интересуваш от тази сфера.
Кирил Чалъков е един от най- известните гримьори на България, страхотен професионалист и има много какво човек да научи от него. С леко и приятно чувство за хумор ни сподели и разказа за важните неща за кожата и козметиката :)


На българският пазар има над 100 козметични фирми, но Орифлейм е фирма за цялостна грижа, красота не само отвън, но и отвътре.
При грижата за кожата има много интересни и важни неща- какво прави хиалуроновата киселина, каква е разликата между влагата и омазняването и външните и вътрешни фактори, които влияят на кожата...това ще ви го споделям в отделни статии малко по- задълбочено...
Разгледахме подробно над 12 серии за грижа за кожата, за каква възраст и тип кожа са и защо е важно да знаеш какъв резултат искаш от крема си :)


След това започнахме с демонстрация на грим, стъпките и продуктите в декоративната козметика. Кога да избираме ББ крем и кога фон дьо тен, как се нанасят кремообразните сенки, новостите в грима за абитуриентския грим и още интересни неща...


Актуални новини в грима, които ще ви споделям отделно като различни теми.
Очаквайте скоро ;)
Хубаво е да си консултант/ мениджър по красота, посещаваш различни обучения безплатно или на много добри цени и даже получихме дипломи :)
Колекцията вече ми се увеличава- развиваме се непрекъснато в грима, бизнеса, личностното развитие. А за мен, това е много важно!



П.С.- Ако и ти искаш да посещаваш и научаваш тези интересни новости и факти, можеш да се регистрираш безплатно до 29.03.2015г  тук и да станеш част от моя екип...

:)

Няма коментари:

Публикуване на коментар