Translate

понеделник, 27 октомври 2014 г.

5 съвета за грижа за кожата на лицето


Здравейте ;)

Не знам дали се настороихте за зимата, но с този сняг навън, тя е вече факт...
От днес стартира новият каталог 15 на Орифлейм с много прекрасни и нови продукти. Едни от тях са серията за лице True perfection. А, сега ще ви предложа няколко съвета за поддържане на кожата на лицето и колко е важна добрата хидратация :)



1. Почистване- То може да става с различни продукти, в зависимост от типа кожа. За мазна до комбинирана се предпочита почистващ, измивен гел. Докато сухата кожа обожава тоалетното мляко или пяна. Разбира се може и с универсален лосион дегримьор. Почистващото средство отстранява грима и замърсяванията на повърхността на кожата.



2. Тонизиране- Тоника от своя страна почиства в дълбочина и спомага за затварянето на порите. Затова е и незаменим за една мазна/ комбинирана кожа.

3. Подхранване- Може да бъде със серум или елексир. А за по- сухата кожа, капсулите с масла вършат чудеса.

4. Хидратиране- Дневния крем е задължително средство за безупречния вид на една кожа. Всяка кожа се нуждае от хидратация и най- мазната дори. Не си мислете, че щом имате много себум и лъщене, не трябва да слагате крем. Той просто трябва да е по- лек, може да е лосион.


5. Нощна грижа и околоочен- Хубаво е дневния, нощния и околоочния крем да са една серия, за да се допълват активните съставки и да се избегне комбиниране на много вещества.
В зависмост от състоянието на кожата, може да нанасяте нощния крем- обикновено след 30 год. възраст. Околоочния крем се нанася с потупкващи движения на безимения пръст от слепоочието към носа.

Ако искате да узнаете повече информация за тези продукти пишете ми на:

nadia.barbova@gmail.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар