Translate

сряда, 6 август 2014 г.

Как да спечелите чанта- тартан ?

Здравейте :)

Днес ще ви споделя за една възможност, чрез която може да се сдобиете с прекрасен комплект аксесоари в модерния стил- тартан.
Тартанът, познат още като шотландско каре, се наложи като абсолютен господар в есенно-зимните тенденции за 2013г. и продължава да е във вихъра си. И до днес тартанът играе важна роля за своята родина Шотландия. В миналото шотландските кланове са използвали свой характерен десен при карето, за да се отличават. Днес тартанът не само, че се е запазил като емблема на един народ, но и все по-упорито се налага като господар на модните тенденции в световен мащаб. И ако през последните няколко години карето стоя затворено в гардеробите, чакайки дизайнерите да си спомнят за ефектния му вид, сега то е в своя апогей. Хубавото на тартана е, че е практична тенденция, която задоволява нуждите на модните маниаци за всякакви поводи. И ако не искате да прекалите, може да заложите на такива аксесоари :)






А ето и как може да ги спечелите:

Офертата е от Орифлейм- в момента регистрацията е безплатна. Всеки може да се регистрира, дори и да ползва само за себе си и да спечели тези чудесни чанта и портмоне. Как ?
Ако в първия си каталог на регистрацията направите 75 БТ (~ 100 лв.) ще спечелите разкошен крем за тяло с аромата на много обичан парфюм.



Ако и втория си каталог направите 75 БТ - ще спечелите портфейла ...



А, ако и третия каталог направите 75 БТ- печелите модерната чанта :)



Чудесна оферта, нали? Ползвате си продукти с отстъпка, нямате начална такса, взимате 3 много готини подаръци и комбинирате страхотни визии с тях :)


Ако искате да се възползвате от всичко това, регистрирайте се тук:

Ако имате въпроси пишете ми:
nadia.barbova@gmail.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар