Translate

петък, 3 юли 2015 г.

Имате ли куража да осъществите мечтите си?

Здравейте!

Всички ние имаме мечти... Може би някои от вас имат мечта да печелят повече пари, “какво бихте направили с допълнителен доход от 1000 лв., например ?
За какво ще използвате тези пари? За децата си? Нова кола? Спестяване за апартамент или къща? Пътуване? Какво биха означавали те за вас и вашето семейство?
Аз имам 5 сектора, които са ми фокус и приоритет като разходи и инвестиции. Ще ви ги споделя- Здраве, Семейство, Работа- Орифлейм, Личностно развитие и Хоби...


С уникалната възможност на Орифлейм можете да започнете да печелите пари още същия ден, в който се присъедините и още същата седмица да поемете пътя към осъществяването на вашите мечти. Ние вярваме, че предлагаме тази възможност по-добре от всеки друг в тази индустрия и може да използвате тези предимства с нас.

Мечтата Орифлейм започва в Стокхолм, Швеция през 1967 г., когато двама братя Йонас и Роберт аф Йохник заедно с техния приятел Бенгт Хелстен решават да започнат свой собствен бизнес. Те са млади и амбициозни, но по-важното е, че имат голяма мечта точно както всички нас.
Тяхната Визия е да създадат козметична компания, която да предлага бяла козметика, различна от тази, която може да се намери на пазара по това време, а именно козметика, която е с натурални съставки и която никога не се тества върху животни. Освен това обаче тази козметика трябва да е с високо качество и на достъпни цени.
Те искат да въведат нов и иновативен метод на продажба на продукти- от човек на човек. При този метод клиентите могат да получат лично съвет от някого, когото познават, което е много надеждно, удобно и доставя удоволствие. Консултантите пък от своя страна получават достъп до неограничен доход и възможност за кариера.
Ценностите, върху които е изградена компанията, са същите и днес: Единност, Дух и Страст !
Мечтата им се сбъдва!
Орифлейм е най-голямата Европейска козметична компания в областта на директните продажби .
Днес повече от 3 милиона Консултанти по света продават нашата козметика.
Орифлейм предлага продуктово портфолио с повече от 800 козметични продукта.
Присъства в повече от 60 страни в света и продължава да се разраства.........
И вие можете да сбъднете вашата мечта!



Орифлейм предлага 3 начина да преобразите живота си:
Изглеждате страхотно                                                                                             
Естествена Шведска Козметика е есенцията на цялото  портфолио от иновативни продукти, а продуктите са вдъхновени от природата, създадени от натурални съставки и разработени по най-модерна технология, за да може да изглеждате страхотно.
Печелите пари
С уникалната възможност на Орифлейм вие можете да Печелите пари днес и да Изпълните мечтите си утре. В Орифлейм вие имате възможността да станете Консултант и още същия ден да покажете каталога на приятели, съседи и колеги, да вземете поръчка и да спечелите веднага. Утре можете да поканите други хора да станат Консултанти, да започнете да изграждате свой екип и да се наслаждавате на неограничени доходи. С нас вие винаги имате свобода на избор- да печелите повече или да направите кариера. Няма ограничения, няма риск; изборът е ваш!
Забавлявате се
В Орифлейм можете:
     Да се наслаждавате на качествени козметични продукти и да ги споделяте с вашето семейство и приятели
•  Да срещнете нови хора и да станете приятели
•  Да бъдете наградени за вашите постижения
•  Да израствате личностно и професионално чрез срещи, обучения и семинари
•  Да пътувате по света и да се квалифицирате за събития от висока класа
•  Да помогнете на другите да се развиват, докато изграждате свой собствен екип

 Е, имате ли куража, да използвате тази възможност и да стартирате собствен бизнес без начален капитал и с полезни съвети и практики от мен? Нищо не губите...



А в момента тече чудесна кампания за безплатна регистрация, с която да спечелите и чудесни подаръци. Да използвате привилегиите си като регистрирани консултанти и да се възползвате от допълнителни печалби и оферти само за нас!


Няма коментари:

Публикуване на коментар