Translate

сряда, 5 ноември 2014 г.

Как да спечелиш безплатен, протеинов шейк?

Здравейте ;)

Идват зимните месеци, започва се с по- калоричните манджи и много често качваме по няколко килограма до пролетта. Аз обаче вече втора година нямам този проблем и даже намалявам килограмите зимата. Причината е, че приемам редовно продуктите Wellness и по- точно протеиновите шейкове и блокчета. Аз лично имам резултат минус 8 кг. за 5 месеца и се чувствам прекрасно... :)

Ако за първи път чувате за Wellness by Oriflame ще ви дам малко повече информация...
Продуктите Wellness са разработени от водещи шведски учени и професори:
       Шейкът «Естествен баланс» е  използван в изследване за загуба на тегло, където средната загуба на тегло на участниците е  9.4 кг за 12 месеца (участниците са следвали методите за загуба на тегло, посочени в Пътна карта Wellness, което включва пиене на Шейк „Естествен баланс” няколко пъти на ден)
Продуктите са:
        Изследвани, проучени и разработени в Швеция
        100% без желатин от свински и говежди произход
        100% без ГМО
        Произведени според най-високите фармацевтични стандарти за качество (GMP)



 Бих искала да ви обърна внимание за  Шейк „Естествен баланс”. Той ви поддържа концентрирани, свежи и пълни с енергия през целия ден. Удобен е и е ефективен!

Ето ключовите му ползи:
1. Помага ви да намалите размера на порциите си без да жертвате оптималното хранене
2. Оптимално хранене (бавни въглехидрати, пълноценни протеини, фибри и ниски, но балансирани мазнини) могат да се ядат всеки ден, колкото искате
3. Помага да намалите глада, апетита и желанието за сладко
4. Идеално здравословно похапване между храненията
5. Помага ви да сте пълни с енергия и концентрирани през целия  ден
6. Клинично доказана загуба на тегло и запазване на резултатите
Начин на употреба:
За загуба на тегло: пийте по един шейк около 30 минути преди основното ви хранене (или хранения) или пийте по един когато пожелаете като здравословно похапване между храненията.
Кой може да пие шейка?
Една порция за хора на 12 или повече години. Половин порция за деца на възраст 6-12. Една трета порция за деца между 3 и 6 години.
 Шейкът „Естествен баланс” съдържа чисти и естествени хранителни съставки в оптимален баланс, за да поддържат нивото на кръвната захар стабилно и дават на тялото ви жизненоважни нутриенти. Той е изследван обстойно и разработен в продължение на 8 години и клинично тестван в продължение на 3 от водещи световноизвестни шведски учени.
Включва 3 отлични източника на протеин, които в комбинация ви дават всички основни аминокиселини, които са жизненоважни  градивни блокове на тялото ни.


Шейкът
„Естествен баланс” съдържа също така сложни въглехидрати от ябълки и шипки, които спомагат за ниския ГИ на шейка и имат благоприятно влияние върху чувството за ситост и кръвната захар. Съдържа също така фибри от захарно цвекло, шипки и ябълки.


Ако решите да отслабвате е по-добре да използвате продуктите продължително, за да виждате истинските резултати. Абонирайте се и ще можете да се възползвате от шейк „Естествен баланс” на още по-ниска цена. Получавате по един шейк в 4 каталога подред, а плащате само за 3 шейка! Освен това така си осигурявате навременно снабдяване с шейка (получавате по 1 всеки каталог), за да сте уверени, че получавате правилно хранене ден след ден, без прекъсване.  След няколко седмици ще започнете да усещате положителните ефекти от оптималното хранене и приема необходимите вещества с Комбинирания комплект, и може би дори ще намалите размера на дрехите си с помощта на Шейк «Естествен баланс»!

Ако се присъединитекато консултант на Орифлейм не само, че ще купувате продуктите с отстъпка (а ако сте абонирани за шейк всеки четвърти каталог ще получавате продукта си безплатно), но и ще можете да купувате страхонтна качествена козметика на неустоими, по-ниски цени! 
Абонирайте се за Wellness и ще можете да вземете продуктите Wellness на още по-ниска цена – всеки 4-ти каталог продуктите от абонамента са ви БЕЗПЛАТНИ!


Ако искате да поръчате или имате въпроси, пишете ми на:
nadia.barbova@gmail.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар