Translate

понеделник, 22 септември 2014 г.

7 тайни за красива коса с Орифлейм


Няма жена, която да не мечтае да има перфектна коса всеки ден...

Ето какво споделят група избрани жени със страхотни коси- 7 тайни :)



1. Да не мием прекалено често косата си- Знаем, че когато косата е мазна, дамите я мият всеки ден. Важното е този период да се разреди. Идеално е през 3 дни да се измива косата. Ако изглежда вече много зле, един от вариантите да спасите положението е сухия шампоан.



2. Смяна на продуктите за коса- Много често човек си мисли, ама аз съм доволен от този продукт, защо да го сменям. Ами много просто, косата и кожата привикват с него и той вече не действа по същия начин.

3. Внимателни при сресване- Не трябва косата да е много мокра, а леко подсушена, защото иначе ще я накъсате. Внимателно избирайте четките и гребените за вашия тип коса. Хубаво е да от естествени материали.

4. Намалете топлинното въздействие- Най- добрият случай е косата да си изсъхне естествено. Ако все пак ви се наложи, използвайте по- хладка струя. Аз лично имам ефект от това, косата ми започна по- малко да цъфти. Ако пък ползвате и преса, то задължително използвайте предпазващи продукти и намалете честотата на третировка. Аз никога не оставам без този продукт, който нанасям по дължината на косата, най- вече в краищата и тогава използвам сешоара...

5. Редовно постригвайте крайчетата- Цъфтежите винаги са неприятни, но се получават. Аз като представител на къдрава коса мога да кажа, че при нас дори по- често се получава. Премахвайте цъфтежите на всеки 6 седмици до 3 месеца най- много, за да изглежда косата ви добре. А може да пробвате и този серум против цъфтящи краища.



6. Рядко боядисване- Дамите с красиви коси рядко сменят цвета на косата си. Обикновенно използват кичури, тониращи бои или безамонячни бои с нисък процент на перхидрол. Водородния прекис (перхидрола) предизвиква по- бързото побеляване на косите. Използвайте след това продукти за защита на цвета, за да увеличите трайността.



7. Здравословна храна- Важно е с какво се храним, какви нутриенти приемаме...
Има много храни, които оказват голямо влияние на косата. Тези, които са боагати на калций, биотин и протеини са чудесни. А едно от последните проучвания сочи, че Омега 3 също оказва благотворно влияние на косата ни...Струва си да опитаме :)




Запознайте се с продуктите от серията Hair X на Орифлейм в текущия каталог от 111 до 115 страница. Много от тях в момента са на преференциални цени ;)

* Сега може да станете консултант на Орифлейм и да ползвате всички продукти с 23 % отстъпка Безплатно като Попълните този формуляр на официалната страница - ТУК!
Продуктите на Орифлейм имат 100 % гаранция за качество!

1 коментар:

  1. И още едно полезно допълнение за грижата за косата- това горещото олио за суха и изтощена коса с кокосово масло и житни протеини.

    ОтговорИзтриване