Translate

четвъртък, 26 юни 2014 г.

3 препоръчителни съвета за лятото!

Здравейте :)

Лятото е в разгара си и има няколко неща, които не трябва да забравяме...
Много е важно да имаме ефективна грижа за кожата и тялото, за да можем с удоволствие да се наслаждаме на почивката и слънчевите лъчи. Ето 3 съвета, които да ви помогнат!


1. ЗАЩИТА-
Най- важният инструмент в борбата срещу стареенето е слънцезащитния крем!
Разбира се летния макиаж е много по- опростен от продукти. Искани се да сложим нещо леко и на бързо. Но не трябва да забравяме да защитим кожата си! Важно е дневния ни крем да има слънцезащитен фактор поне SPF 15. Така вредните ултравиолетови лъчи няма да я изгорят и да унищожават колагена и еластина, нужни за младежкото ни излъчване. Като бонус можем да добавим и така нашумелия ВВ крем, с който да прикрием малките недостатъци :)

2. ВЛАГА-
През зимата ние обикновено използваме тежки и по- мазни кремове, но през лятото е хубаво да заложим на по- леките. Важното е да са хидратиращи и бързо абсорбиращи. Разбира се много зависи и от какъв тип е кожата ни, но като цяло всяка се нуждае от влага. За лицето, крема трябва да овлажнява, за тялото може и стягащ. Задължително обаче след слънце излагане да възстановим баланса на влагата!



3. ТОНИРАНЕ-
Всеки иска да се радва на хубав загар и понякога даваме жертви затова. Но трябва да спрем с вредното излагане. Може да си създадем фалшив, докато направим истински. За целта се възползваме от тониращ крем за изкуствен тен. Има няколко неща, които да се спазват, за да не станем на петниста хиена :) 24 ч. преди нанасянето на тониращия крем, трябва да сме подхранили кожата с лосион за тяло. А непосредствено преди нанасянето му, трябва да сме ексфолирали добре кожата. Така ще избегнем тъмните петна и ивици ;)



Ако искате да се възползвате и да разберете, какво е състоянието на кожата си, може да се запишете за безплатен дермоанализ за определяне на типа кожа и нуждите и. За момента го предлагаме за София, но можем и за други места, ако има нужната бройка желаещи.
За контакти:


               

Няма коментари:

Публикуване на коментар