Translate

петък, 16 май 2014 г.

3 секси идеи на грим за очила

За много жени очилата с диоптър са един необходим аксесоар, който обаче често им пречи да подчертаят красотата на очите си. Ако искате погледът ви да е неотразим, все пак можете да го направите с тези три предложения . За тази цел, първо, трябва да се съобразите с лещите на очилата си. По принцип диоптрите при късогледство правят очите да изглеждат по-малки, докато тези за далекогледство – по-изпъкнали. Затова застанете пред огледалото и преценете как влияят стъклата на размера на очите ви. Второ, не без значение е цветът и дебелината на рамката на очилата. И още нещо, в повечето случаи кожата на клепачите е доста чувствителна и трябва да се внимава с продуктите за грим. Последна препоръка, веждите, трябва да са безупречни като форма и подчертаване.

1. Опушен поглед- За дамите с очила, този вариант може да стане с леки сенки- мусове. Могат да се размажат и с четка и с пръсти и не е необходима изключителна прецизност.



2. Акцент върху устните- Това е най- използвания метод, когато искате да привлечете вниманието не върху очите, а по- надолу. Може да използвате класическо червено, малиново или насите розово червило.


3. Леки проблясъци- Много приятен вариант, особено за пролетта и лятото. Светли сенки с лек блясък, които да озарят окото. Може и кремообразни, използвайте ефекта на перлените частици.


Ето и някои предложения за вашия перфектен грим:



Може да ги разгледате подробно тук:


Няма коментари:

Публикуване на коментар