Translate

неделя, 30 март 2014 г.

Горещи тенденции- от коралово до оранж

 От Емодно съветват:
Свежа, позитивна и цветна трябва да бъде визията ви през новия сезон. Така не само ще грабнете вниманието с ефектната си осанка, но и ще заразите всички с веселото настроение на пролетта!
Един от водещите колоритни трендове е яркото оранжево! Страхотният мандаринен оттенък е сред топ нюансите за 2014 година на института по цветове Pantone, а модните брандове ни карат да се влюбим още повече в прекрасната палитра със своите предложения.


Не само  дрехите, но и аксесоарите засияха в оранж. Чудесен детайл в тази гама биха били разкошни обувки на ток, етно бижута, голяма градска чанта или малък клъч. Те могат да освежат визията по неповторим начин само като цветен акцент, да допълнят колоритното настроение на аутфит в топла тоналност или да контрастират със  студени тонове в облеклото.

Прекрасният мандаринен цвят покори и козметичните колекции на големите брандове! Този тренд поставя фокус върху дамските устни, които ще пленяват със свежо оранжево.

Избрахме модни находки от Oriflame, подчинени на горещата оранжева тенденция, за да бъдете актуални през топлото време. В каталог 5 ще намерите Clutch Sofia (стр. 82) заедно с обици и диадема, за да сте в крак с модната вълна :)

А ако искате и грим в топлия, свеж цвят, може да намерите на стр.70, кремообразен руж- Soft peach и на стр. 75 червилата Wonder Colour- Coral Wave!


Бъдете на гребена на вълната и засияйте през пролетта с Орифлейм :)


Няма коментари:

Публикуване на коментар