Translate

сряда, 5 февруари 2014 г.

МУЗА- Пролетната магия на Орифлейм


Муза-  визия,  представляваща един свят на въображение, фантазия и магията на нова пролет. Деликатният цветен аромат, вдъхновен от света на детството - изпълнен с феи, рицари, еднорози и елфи. Жената- муза е мечтател, тя обича природата, която се събужда през пролетта, цветята и волните пеперуди. Тя живее в мечтите си за добро, хармония и ново начало :)



Christian Vermorel е създател на състава, вдъхновението  си за Музата е открил в цъфтящите поляни на Прованс и се опитал да пренесе аромата във въздуха . Този аромат е поетична сага на пролетното събуждане и неговата красота. Модерен, нежен, жив и деликатен- състава му съчетава влажни зелени нотки с цветен букет и топла база. Пресни зелени листа, бергамот и розов пипер са връхни нотки като слънчева роса, докато цветния букет е от роза, теменужка и люляк. Нежната база от бял мускус, кедър и сандалово дърво те пренася сред природата.


Бутилката напомня на стъблото на цвете с листенца в пълен разцвет на върха. А картонената кутия и бутилката са в меко  лавандулово, а кутията е украсена с флорални графики.



На стр. 88 от настоящия каталог 2 е намален аромата на 25.90 лв. каталожна цена. Спрея за тяло от същата серия е на 6.90 лв също намален. Един прекрасен аромат с който може да съживите себе си, любовта си и мечтите си :)

За контакти: nadia.barbova@gmail.com



Няма коментари:

Публикуване на коментар