Translate

вторник, 4 февруари 2014 г.

Мицеларен разтвор от Орифлейм- вашия личен козметик!



Що е то мицеларен разтвор и как се използва?

Мицеларната вода е разкошна категория продукт за почистване на лицето. За съжаление в България е малко позната поради спецификата на действие. Разтворът изглежда като чиста вода, прозрачен и почти без мирис. Неговите почистващи свойства обаче са ненадминати.
Този продукт съдържа активни молекули наречени мицели, които имат способността да се свържат с грима и нечистотиите по кожата, като около тях се образува капсулна преграда и по този начин се премахват от лицето.  Всичко това се случва с едно движение и с помощта на тампонче без да се налага измиване с вода след това или завършване напочистването с друг продукт. Дегримиращата им сила е голяма, като се справят отлично дори  с водоустойчив грим. По-важното обаче е, че след това оставят лицето идеално чисто, без излишно омазняване. Позволяват на следващия продукт за лице да получи пълен достъп с кожата и цялостно  да се абсорбира.
micelaren-raztvor
Като категория продукти мицеларните разтвори са идеални за почистване на суха или чувствителна кожа, защото дават възможност да се прескочи досега на лицето с вода, което от своя страна води до дехидратация. Освен това имат силно успокояващи свойства. Нежен начин за почистване именно защото оставят защитния слой на кожата цял и то този начин намаляват нейната реактивност.
Ползвали ли сте мицеларен разтвор? Ако не сте, губите най-доброто почистващо средство за кожата на лицето. Мицеларен разтвор за идеално чиста кожа Диамант от Орифлейм е решението! Oriflame Diamond Cellular Micellar Solution- 200 мл., прозрачен с лек, приятен мирис. На стр. 41 от текущия каталог, продукта е намален на 16.90 катложна цена.

А ако се възползвате от безплатната регистрация в момента- ще може да наградите кожата си с този луксозен разтвор за 13 лв.
Възползвайте се тук :
http://bg.oriflame.com/recruits/online-registration-consultant.jhtml


Няма коментари:

Публикуване на коментар