Translate

вторник, 7 август 2012 г.

Моят любим парфюм от Орифлейм

Потопете се в блясъка на Тоалетна вода "Енигма - Осмели се да мечтаеш". Една от основните му съставки в ароматната му пирамида е едно много интересно и тропично цвете, под формата на храст или дърво- франджипани. 
 В Хавай, франджипани или плумерия се използва за направата на традиционните леи огърлици. Обичаят повелява такива огърлици да се поднасят в дар като се поставят на крайбрежието, в ивицата на прибоя – по този начин се напомня че kamaaina /местните жители/ са както част от сушата, така и част от океана. Посетителите на острова също се даряват с леи, за да се завърнат отново в земния рай. Плумериите са най-ароматни и съблазнителни през нощта, защото естественият им опрашител е вид нощна пеперуда. Измамена от силния аромат, пеперудата каца от цвят на цвят, но си остава само с празните надежди – всъщност цветовете не отделят нектар. Изкусителният цвят от франджипани, потопен в нежни плодове и мъх, е ключът към изящния, съблазнителен и неустоим аромат в уникално шише от 50  мл.

Наистина неустоимо ухание! Когато за първи път го усетих, ароматът му ми напомни липа и лято, толкова много ми хареса и си казах: Това е моят парфюм :) Даваха го като подарък за направени регистрации и го нямаше в каталога. Колко регистрации направих тогава, за да го взема няколко пъти :) А сега вече го има постоянно и дори е намален в текущия каталог.
Когато уцелите своето ухание, то се слива с вас и хората започват да го усещат. Точно с него за първи път ме попитаха с какъв парфюм съм и то случаен човек, който после си поръча аромат на Орифлейм :) А вие открили ли сте вашият ?


Няма коментари:

Публикуване на коментар